Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Боби Цанков- човекът с маската

tsankovv5След убийството на Боби Цанков се изляха мастилени реки- за работата му като разобличител на гангстерския свят, шокиращите му изповеди, съдебните дела срещу него… Най-вече два епитета се спрягаха с името Боби Цанков: „журналист“ и „мошеник“.

Какъв обаче беше Човекът Боби Цанков?

До деня на разстрела, никой не знаеше нищо за личния му живот. Изведнъж обаче стана ясно, че не само ще става баща, но и че е сключил таен брак.
Със съпругата си Юлия, Цанков се е запознал преди няколко години. По това време тя е служител в 6- то районно управление. Той- задържан за пореден път. Боби започва лав стори със скромно момиче, обратно на очакванията за човек свързан с големите босове. Връзката се е пазила години наред в дълбока тайна.

Преди два месеца обаче, близки приятели на Цанков са поканени на сватба, за която изобщо не са и предполагали. Празненството събрало роднини на младоженците и няколко светски лица от обкръжението на Боби: Павел Чернев, Лъчо Таков- адвокатът на Цанков, Митьо Крика и Нина Никол, а също- Вальо Топлото и жена му. Общо към четирийсет души. Родителите на Цанков много се радвали на бъдещата си снаха. Сватбата наистина била скромна, без излишества, но всички били силно развълнувани от щастливото събитие.

Приятелите му разказват, че Боби бил дълбоко религиозен. Обичал да посещава манастири. А за алкохол и не помислял. Не можел да стои бездеен, все намирал с какво да се занимава.

Истинските му приятели били малцина. Споделял пред тях, че му е трудно да завързва познанства, тъй като се страхувал от предаделства. Чувствал се самотен. За връзката си с Юлия и за роднините си изобщо не споменавал. Често разказвал истории за Златко Баретата, с когото добре се познавали.


Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *