Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Боби отново стана Урсула – с видео

Боби

Боби

Боби, който е далеч по-симпатичен като мъж, отколкото като травестит, отново се е завърнал към старото си занимание. А дали въобще е спирал? Не се знае.
Макар, че миналата зима Боби, както е истинското име на Урсула, разкри душата си и обясни защо се е правел на жена, явно изпитва носталгия по отминалия му „женски” период.

Или, както клюката донася, може би е закъсал за пари.
интернетБоби открито се предлагал в няколко чуждестранни сайта за хомосексуалисти. Цената си я бива-100 евро на час, прекаран с него. Ама пък и той не е от вчера в занаята.

Интересното е, че там Урсула се представя със снимки на мъж, какъвто всъщност е.

Явно Боби е разбрал, че като жена е много по-непривлекателен.

Запознати твърдят, че клиентите на младежа са предимно чужденци, които идват в България по работа. Така те се надявали никой от собствената им държава да не разбере на какви нестандартни забавления се радват. Сред клиентите на Боби бил и босът на известна телекомуникационна фирма, който дошъл у нас поради възнкнали

Урсула

Урсула

финансови проблеми. Урсула не се притеснявал от медиите и отишъл на дискотека заедно със своя клиент. Босът не подозирал, че в опитите си да се скрие от любопитни погледи в своята страна, всъщност ще бъде забелязан и разпознат от толкова много хора в България. Почувствал се доста засрамен и бързал да си тръгне от дискотеката час по-скоро.

Виж превъплъщенията на Боби! Виж видеото:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *