БНТ сваля „Шоуто на канала“ заради липса на пари

2

Тончо и Ани„Шоуто на канала“ всеки момент ще изчезне от екран. Причината е, че БНТ няма достатъчно бюджет, за да издържа актьорите, а те пък от своя страна нямат достатъчно рейтинг. Всичко това е облечено във витиеватата фраза „творчески разногласия“.

Точно поради тези разногласия, актьорите, които направиха новогодишната програма на телевизията са на път да си отидат. Според наблюдатели рейтингът точно на тази програма е бил почти нулев. Зрителите са превключвали каналите в търсене на нещо по-интересно. Бургазлията Тончо Токмакчиев, който засега е най-успешният тв Бай Ганьо, от доста време не живее със съпругата си Нели и въпреки че нямат официален развод, той е свил гнезденце с колежката си Ани Михайлова, която му е продуцент в работата, а може би и в леглото. Двамата отскочили за Нова година на романтично пътешествие до Милано и не знаели каква секира ги чака, като се върнат. Тончо

Шефовете им съобщили, че не могат да издържат продукция с толкова актьори и такъв нисък рейтинг. От своя страна Ани казала, че телевизията постоянно ги цензурира, направила е цял списък с теми табу, те нямат с кого да се шегуват и да бъдат злободневни и от това идвала ниската гледаемост. Макар и успешен образ, в момента Бай Ганьо на Тончо Токмакчиев няма как да разсмива българина, когато ,има много по-злободневни неща, които трябва да бъдат осмивани, твърди Ани, но не казва каква точно е цензурата и кои политици в България не трябва да бъдат осмивани. Макар че това пък е до болка ясно на всички. Продуцентката започнала и подписка във Фейсбук в защита на предаването и накарала всички техни приятели да ги подкрепят, но засега и подписката върви слабо. При наличието на цензура комикът наистина не може да бъде истински комик и шоуто вече се оглежда за телевизия, която да го приюти. Силно цензурирани са и БиТиВи и ТВ7, така че за тях и там няма място. В Нова има доста вакантни места и телевизионно време, но пък няма пари. И за влюбените гълъби наистина настъпват тежки времена – да правят хумор, без да пипат политическата класа, или да си стоят безработни вкъщи и да се отдадат само на любов и мечти за светло и нецензурирано бъдеще.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/vglUGYfrFLU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *