Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Блондинките у нас чезнат!

Натуралните блондинки у нас са обречени да изчезнат до 100 години…

Натуралните блондинки у нас ще изчезнат! Все по – рядко  в България  на бял свят се появяват светлокоси дечица със сини очички. Последното новородено със славянски черти се очаква да се роди у нас след не повече от 100 години. Ужасяващата прогноза е доказана чрез проследяване на  раждаемостта в България, а публично достояние я  направи  специалиста по демографски въпроси и психология проф. Петър Иванов.  Според учения светлокосите и синеоки българи намаляват стремително у нас. Проф. Иванов отчита, че  в България съотношението на тъмнокосите бебета е 4:1 спрямо русокосите. “ Все повече от новородените са от динарския антропологичен тип, който се отличава  с мургава кожа и тъмни очи. Това е за сметка на изчезващия славянски и фино – нордически антропологичен тип“, констатира специалиста.

проф. Петър Иванов

Проф. Иванов коментира още, че само до преди няколко десетилетия русокосите дечица са съставлявали 40% от новородените  за разлика отсега, когато те се превръщат по скоро в рядкост, отколкото в практика. Ученият е на мнение, че у нас намаляват не само русокосите ни съграждани, но и грамотните хора. Според данните, с които разполага проф. Иванов всеки десети наш сънародник не умее да пише или чете. За сметка на това пък проф. Иванов потвърждава тенденцията  за  увеличение на раждаемостта на бебета  с редица коварни болести и увреждания. Проф. Иванов констатира още, че у нас на изчезване са и вярващите хора, които съставлявали само 4 % от обществото ни.

 “ В наши дни  поповете се  ползват само за откриване на банки, офиси и магистрали, но не  и за споделяне на вярата“, констатира с видно огорчение специалиста по психология.  По – фрапиращо обаче звучи разкритието на специалиста по демографски въпроси, че освен че  мъжете у нас  намаляват по – бързо от жените на изчезване са и красивите жени. “ Емиграцията на качествени хора  е причина  все по често по улиците да срещаме невзрачни и глуповати хора, които се отличават от представата за юначния българин  и за красивата нежна българка“, заключи експертът.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *