Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Blizoo мами клиенти

Blizoo

Blizoo лъже потребителите с ниска интернет скорост, пропищяха потърпевши. Новата реклама на доставчика, която активно се върти по телевизията е черешката на тортата, разясняват интернет специалисти. Мотото на рекламата е именно „в пъти по – високата скорост“, която от Blizoo  уж  гарантират на новите си потребители. Само че всъщност идело реч за ADSL технологията, която всъщност е добре познатото старо. ADSL фактически е първото широко употребявано подобрение  още през 90 – те години  на 20 век – dial-up нет връзка или свързване на модем със стационарен телефон. Първа на пазара у нас тази услуга започна БТК и  е последната на пазара, която все още я предлагаше поне досега.   В България останалите доставчици вече се опитват да въведат оптични и цифрови пътища за нет връзка…

Blizoo ни мами с високите скорости на интернет, които предлага

А сега уж иновативния доставчик Blizoo  се опитва да прецака клиентите с уж по – добра скорост, като им пробутва остарялата  и добре позната им вече технология. Както е добре известно за всички подлъгали се, Blizoo често оставя  своите клиенти без кабелна и нет за седмица, че дори и повече, а сега ги мами и с предлаганата „по – висока“ скорост на интернета. Специалисти разясняват, че в рекламата на  Blizoo  се позовават на възможните скорости за достигане, но само от уредите на  самата компания.

Що се отнася до скоростта на подлъгалите се –  тя ще е не повече от 1 мегабайт в секунда, а не както се казва в рекламния клип „космическата“ скорост 18 мегабайта за  секунда. Факт е, че България е на едно от водещите места в Европа по интернет скорост, но тези числа всъщност са значително завишени, издават още спецовете.

Една от много обещаващите реклами на Blizoo ! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *