Близките на Мария: Менашки я уби, защото не му даде!

0
Мария Златанова

Няколко дни след драматичната развръзка на най – кървавата любовна история в последните години, все още можем само да гадаем каква е истинската причина за убийството на чаровната барманка Мария Златанова. Повечето предположения са, че тя е заклана от ревност, но все още никой не може да каже със сигурност кой е извършителят и какви са истинските му подбуди.

Според близки приятели на смуглата хубавица, Михаил Менашки я е заклал от ревност, но не защото са имали някакви отношения, а точно защото нито един път не е поискала да бъде с него. Въпреки многобройните му позиви, тя му отказвала, защото никак не го харесвала като мъж. Убита е заради любовта, която бившият полицай така и не получил от нея.

Михаил Менашки

Определено, двамата са имали някакви отношения, но според колеги на жертвата, те са били само приятелски и чисто платонични. В един момент Михаил й подарил златна Богородица, която тя започнала да носи заради приятелството им. При всички положения, Мария е уважавала до последно своя душманин и винаги говорела за него с голяма доза доброта.

На два пъти Менашки и Златанова са излизали на среща, докато тя нямала постоянен приятел. Още тогава обаче Мария усетила, че е много нестабилен, не се държи напълно нормално и решила повече да не се занимава с него. Хора от персонала на хотел „Гларус” пък си спомнят, че преди месец и нещо, Михаил заплашвал младата жена, но те видели това и я спасили. Тогава Менашки си тръгнал и заявил:

„Ще си го получиш! Изчакай да останеш сама!”

Имало и втора заплаха, която отправил насред заведението, пред всички клиенти и служители.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *