Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Благотворителност: Сексмагазин дарява интимни играчки на болни

Странно позвъняване изненадало служители на сексмагазин в София. Жена с много притеснен глас попитала продават ли белезници. След това започнала да се интересува меки ли са, нараняват ли ръцете, могат ли да се ползват за цяла нощ.

 Собственичката на магазина н издържала и попитала за какво точно й трябват. Клиентката се разплакала по телефона и обяснила, че съпругът й е в делир след прекаран инсулт. Нощем спял неспокойно, издърпвал катетъра си, а после несъзнателно започвал да се дере по лицето. Милозливата собственичка, която имала майка със същото заболяване, изведнъж възкликнала – попаднали сте където трябва. Елате и ще ви ги дам без пари. На място двете жени разгледали артикулите и заедно избрали кожени белезници с розови пухчета.

 За всеки случай продавачката притурила и червени жартиери, с които също могат да се вързват ръцете, без да причиняват рани на болния. В краен случай можете да го вържете и с мрежести копринени чорапи, пошегувала се тя. Това обаче й дало идея, че стоките в магазина й могат да имат и друго предназначение, освен задоволяването на сексуални прищевки. Тя пуснала обява със съвсем различно от еротичното съдържание в Интернет и клиентите заваляли като круши. Жената сложила и различни цени. За сексуалните маниаци едни белезници стрували 40 лева, а за болни, само 10 Жартиерите също се повили с две цени, като сините ги определила само за болни. Очарована от идеята си и горд, че помага на хората, собственичката подарила три чифта кожени белезници с пухчета на своя приятелка, която работела като медсестра в неврологично отделение. Нощем сестрата тайно вързвала пациентите си и те спирали да буйстват и да се смонараняват.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *