Благой Георгиев строи църква в Русия и дискотека в България

0
Благой Георгиев
Благой Георгиев прави църква в Русия

Набожният футболист Благой Георгиев се е заел със строежа на българска  църква в Русия. Благо е известен със своята вяра в бога, а сега е решен да остави своята следа в курортния град Кисловодск.

Благой Георгиев е известен с прякора си „Джийзъса“, като вече 3 години се подвизава в руският отбор Терек Грозни. Идеята за строеж на църква не е нещо ново за него. Той вече има 2 параклиса в България, като единия е в Суходол, а другия в Горна баня. Набожният футболист също така се слави и като плейбой, но това не пречи на вярата му в Господ. Градчето Кисловодск, което българският полузащитник е избрал за своята църква е било доста известно в близкото минало. Местноста е в Северен Кавказ, а през 19 век там е било пълно с известни музиканти, художници и аристократи. Кисловодск е известен и със своите минерални извори, а скоро ще може да се слави и с българска църква.

Междувременно се появи информация, че освен църквата, Благой Георгиев ще започне бизнес и в България. Той ще бъде съдружник с чеченски бизнесмени, като идеята им е да построят заведение в София. За момента не се издават повече подробности, но явно доскорошният национал усеща, че кариерата му е към края си и е започнал да мисли за бъдещето със своите амбициозни строежи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *