Благой Георгиев ще прави дъщеря си монахиня – с видео

2
blago
Благой не иска дъщеря му да страда заради мъже като него

Благой Георгиев се надява дъщеря му Йоана да стане монахиня, когато порасне. Футболистът на „Терек” признава, че не иска  някой татуиран женкар като него самия да й разбие сърцето.

Благо и бившата гимнастичка Христина се събраха отново преди месеци, след като националът прекрати авантюрата си с фолк – певицата Лияна.

Благой Георгиев осъзнава, че злото, което е сторил на майката на дъщеря си, ще му се върне. Затова футболистът предпочита Йоана да избере духовното усамотение пред светската суматоха. Благо признава,

Христина Витанова си татуира името на Благой
Христина Витанова си татуира името на Благой

че е много ревнив баща и се страхува от женкарите, които ще наранят чадото му.

Христина все още не може да забрави ужаса, който е преживяла, когато бременна в петия месец, Благой я изоставя. Опора в нещастието й е добрата й

Алисия помогнала на Христина, когато Благой я изостави
Алисия помогнала на Христина, когато Благой я изостави

приятелка Алисия. Двете се виждали постоянно. Фолк- певицата изключително много помагала на Христина през цялото време. По ирония на съдбата, преди месеци Алисия изпадна в същото положение като половинката на Благой Георгиев. Певицата беше изоставена от Валери Божинов заради плеймейтката Николета Лозанова, която пък е дружка на Лияна.

Благой Георгиев и Христина твърдо са решили да напуснат България. Двамата все още обмислят къде да се преселят. Но са категорични, че искат да се откъснат от обстановката тук.

Благой Георгиев се превърна в комичния образ Благо Джийзъса след многобройните си изцепки. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Всичко се врьща тьпкано.Не прави това,което не искаш другите да ти направят на теб.Благо го знае,затова се страхува.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *