Благо Джизъса ще води чеченци да правят бизнес в София

1
Благой Георгиев

Бившият национален футболист Благой Георгиев – Джизъса, има намерение да прави ново луксозно заведение в София, предадоха новинарски агенции. Дискотеката щяла да бъде финансирана от самия него, но в съдружие с чеченски предприемачи.

Към момента все още не е уточнено какъв точно ще бъде видът на новото място за забавления. При всички положения обаче, заведението щяло да е супер луксозно и отговарящо на всички европейски стандарти. По всяка вероятност, това ще бъде поредната чалга дискотека, в която любителите на ориенталските ритми ще могат да подрусват кръшно дупетата си.

Благой Георгиев - Джизъса

Много по – важна обаче е новината, че Благой Георгиев има намерение да построи църква в град Кисловодск, Русия. Селището се намира между Черно и Каспийско море, в полите на Северен Кавказ. Известно е със своите минерални извори, които са посещавани от десетки хиляди руснаци всяка година.

Благо, който в момента е футболист на руския „Терек”, отдавна има славата на изключително набожен човек. Новият храм ще бъде построен за няколко месеца, а самият Георгиев споделя, че отдавна мечтае да направи такова нещо. Журналисти припомнят, че в България той вече е построил два параклиса – в Горна баня и Суходол.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=G72Nx4UcH7c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *