Биячът Орлин Орлинов с нова жертва

0

Знойна блондинка е новата изгора на футболиста Орлин Орлинов, който е известен не толкова с ритането на топката, а шутовете по дамските задници. Той се нареди сред известните имена в държавата, когато преби от бой и обезобрази Катрин Вачева, носителка на титлата „Мис Силикон“ и негова приятелка.

Случаят доста нашумя, тъй като Катрин дълго беше със счупен нос, насинено лице и яко разклатена психика. Тя разказа пред медиите, че с нищо не е предизвикала приятеля си. Закарала го до тях с колата си, той я накарал да се качи у тях и още в коридора започнал да я налага. Сякаш изведнъж превъртя, каза Катрин, която дълго време не можа да се съвземе от травмите и ужаса. Няколко сайта твърдят, че футболистът е пребил поне още десет момичета, не те мълчали, защото ги заплашил с убийство. Едно от тях било записало боя на камерата на мобилен телефон и се опитала да го даде на Катрин за доказателство по делото, но била заплашена и не предала записа.

 Катрин Велчева си изгуби три години да тича по съдебни инстанции, а Орлин пропускаше тренировки, за да дава обяснения в съда. Може би затова спортната му форма не е в апогея си, но според запалянковци тя никога не е била. Момичета, контактували с него, твърдят, че ловял жертвите си в Студенски град, а те не смеели да се оплачат, понеже ги плашел с много по-голям бой и обезобразяване. Момичето, което в момента е гадже на Орлинов, или не знае миналото му, или не се интересува от него, защото непрекъснато демонстрира любовта си с гушкане и страстни целувки. Засега и Орлин изглежда влюбен. Но дамата му трябва все пак да преговори поговорката за връзката между козината и нрава на вълка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/moekXMqHvPY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *