Бившият мъж на Мара Отварачката чака бебе от друга

1
Митко Андонов с бъдещата си съпруга

Митко Андонов може и да изпревари фолк дивата Мария и Християн Гущеров в плановете им да минат под венчилото, тъй като той и новата му любима вдигат сватба още това лято. Екс богаташа на Мара Отварачката явно също не е ронил крокодилски сълзи по нея и дори вече чака дете от новата си любима – хубавицата Никол. За разлика от Мария обаче Никол не само че  не й отстъпва по красота, но и произхожда от  заможна фамилия.

Мария трябва да се постарае, за да върже Гущеров...

Всъщност именно финансовата помощ на Никол спаси  разклатения бизнес на  Митко Андонов след  разточителната Мария. Освен обаче че е хубава и богата   Никол била и много добра и се отнасяла повече от прекрасно с щерката на Андонов от Мария, което недвусмислено говори, че ще е прекрасна майка и за общото им дете, коментират близки до двойката.

Митко и Никол ще минат под венчилото съвсем скоро, защото заместничката на Мария вече е бременна  в четвърти месец, а двойката иска да узакони връзката си преди бъдещата им рожба да се появи на бял свят.  Същевременно бившата на  Андонов  фолк дивата Мария  драпа да и  се случи, това което за него вече  е реалност, за да не се окаже просто бройка за милионерския син Християн Гущеров.

Фолк дивата Мария по – добре добре да си опече работите с Гущеров, за да не падне от високо!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *