Бившият на Емануела тръгна с мъже

0

emanuela-zlatoБившият съпруг на Емануела – Никола, с когото певицата имаше няколко скандала, а най-накрая подаде развод шест месеца след сватбата, отпразнува Деня на влюбените без нова дама до себе си.

Ники предпочете да е в компанията на няколко свои приятелчета в елитен столичен бар, където наблегна повече на Свети Трифон, отколкото на Свети Валентин.
В доста добро настроение той се забавляваше с абсолютно мъжката компания и по нищо не личеше да рони сълзи по бившата си.

Впрочем в момента той трябва да пази поведение и да не се показва на публични места с други жени. Това може да му изиграе лоша шега. Делата по развода още текат и макар и Емануела да твърди, че не иска нищо от него, като нищо може да му забърше апартамента или колите, тъй като ще го хване в крачка и ще пледира публична изневяра от негова страна.

Точно изневяра обаче беше повод за раздялата между него и певицата. Той скучаел, докато тя била по участия и свалял в социалната мрежа мацки за една вечер. Емануела му простила две от изневерите, но на третата кипнала и си тръгнала. Той я обвини, че и тя си чати с фенове, но тя отвърна, че е едно да чатиш, друго да скочиш и в леглото им. Наскоро обаче Емануела неочаквано наивно заяви, че Никола обичал само нея, без значение с колко други жени спи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/nilcWvLO57Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *