Бивше гадже тероризира Вили Марковска

0
Виолета Марковска в ужас от бивш

Стара любов тормози актрисата от “ Столичани в повече“ Виолета Марковска. Съпругата на  Иван Юруков от хитовия сериал, който се излъчва по Би Ти Ви, пропищя, че стар любовник не я оставя на мира.

Половинката на Иван Юруков от " Столичани в повече " е в ужас от тормоза на бившето си гадже

Бившият на красивата театралка нон – стоп я тероризирал по телефона с есемеси и телефонни обаждания, защото вярвал, че  Вили трябвало да се осъзнае и да се върне при него, тъй като те били създадени един за друг. Близки до звездата издават, че досадния бивш всъщност е голяма клечка от телевизията и  Виолета Марковска се запознала преди  време с него  при участието си в телевизионна реклама.

Двамата с богаташа имали страстен романс и дори за кратко заживели заедно, но всичко приключило с гръм и трясък, защото бившият й обичал да си пийва и под влияние на алкохола се държал доста грубо с актрисата. Запознати с драмата на актрисата издават, че бившето й гадже не за пръв път я тормози, но този път тя го е заплашила, че ще се оплачи в полицията, така че най –  вероятно ще се спре, защото не иска излишна публичност, а и проблеми с органите на реда.

Бивше гадже тероризира Виолета Марковска!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *