Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бивше гадже на Дим Дуков : Дим Дуков ме зарази със СПИН !

Дим Дуков

Дим Дуков заразил повече от 20 момчета.

Дим Дуков почина на 28 февруари от преплитане на червата. Това обаче, се оказа официалната версия. Според бивш любовник на скандалният коафьор и водещ, той е починал от СПИН. Секспартньорът на Дим Дуков е категоричен, че именно Дуков го е заразил с коварната болест.

През 90 те години на миналия век той е работи като барман в заведение, където Дим е редовен посетител. Сексуалната им връзка обаче, започва през лятото на 2000 г.  Дим Дуков се възползва от факта, че е във вихъра на известността си. Много скоро след като младежът започва работа в негово заведение, двамата започват бурна сексуална връзка. Официалните им отношения остават като шеф и подчинен. Това обаче, не пречи на двамата хомосексуалисти да се отдават на плътски удоволствия повече от редовно.

Според бившият креватен партньор на Дуков страстите на коафьора се разгорешяват под въздействието на конски дози кокаин. В резултат на което противоречивият шоумен не взема никакви предпазни мерки.За съжаление цената, която плаща сексиграчката на Дим Дуков се оказва висока.

След като бурното лято свършва барманът разбира, че е болен от СПИН. След задължителни медицински изследвания за постъпване на работа, младежът чува тежката диагноза. Той е сигурен, че източникът на чумата на века е Дим Дуков. Именно затова решава да му съобщи, че е болен и той. В отговор получава пълна незаинтересованост.

Дим Дуков

Според любовника на Дим Дуков, той е взимал и огромни количества наркотици !

Болният от СПИН твърди още, че е сигурен за над 20 хомосексуалисти със същата диагноза, която е резултат от сексуални контакти с Дим Дуков. Креватният партньор на починалия водещ смята, че е крайно време да се каже самата истина за живота и смъртта му.

Според него замонашилия се за известен период Дуков, е бил без съмнение серопозитивен хомосексуалист, който непрекъснато е подлагал на опасност своите сексуални партньори. Той казва още, че шоуменът е друсал повече от редовно и без капка жал е заразил много свои секспартньори.

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *