Бившата съпруга на министър Трайчо Трайков: Бойко Борисов съсипа семейството ни!

0
Едва две години продължи брака на Трайчо и Любов

Министърът на иконовиката и енергетиката вече не живее със съпругата си Любов. Признанието направи бившата вече годпожа Трайкова. Трайчо Трайков се ожени за Любов Георгиева малко след като стана част от правителството през 2009 г.

Въпреки че отказва да влезе в детайли за краткия си семеен живот с министъра, бившата му половинка намеква, че той е виновен за краха на брака им. Любов признава, че Трайков предпочел служебните си ангажименти пред семейството, което я принудило да му поиска развод.

Любов и Трайчо се познават още от ученическите си годиини, а преди да узаконят връзката си, живели пет години заедно. Откакто Трайков оглавил най- голямото министерство обаче, служебните му ангажименти започнали все повече да го отдалечават от жена му. Както е известно, Бойко Борисов обсебва изцяло личния живот на подчинените си, тъй като самият той няма

Бойко прехвърля нещастието в личния си живот и на подчинените си

такъв. Малцина са дръзвали да се опънат на премиера, за да прекарват повече време със семейството си.

Слухът, че министърът вече не е семеен, тръгна още  през миналата есен. Заради изборите обаче, двамата криха истината за брака си, за да не създават излишни скандали около ГЕРБ в съдбоносния момент. Двамата обаче престанаха да се появяват на публични места заедно, с което засилиха още повече шушукането зад гърба си.

Трайчо Трайков е съсипан след развода, разкриват колегите му. Министърът е посърнал, свалил е няколко килограма от стрес, а косата му е започнала да побелява. Не по- добре се чувства и бившата му съпруга Любов. За нея това е втори провален брак. Сега остава отново сама да се грижи за 12- годишния си син  Боби.

Влизането в кабинета на Бойко Борисов донесе нещастие в личния живот и на правосъдния министър Диана Ковачева. Тя преживя изключително тежък развод с бившия си мъж заради делбата на десетки имоти.

Бойко Борисов разказва за грешките в личния си живот и във властта. ВИЖ ВИДЕОТО:
 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *