Бившата на Веселин Маринов си хвана млад любовник

1

Цветанка млад любовникБившата съпруга на Веско Маринов – палавата Цветанка, се залюби с младок. Иван Ченчев, пресаташе на ЦСКА,  в момента е в краката й.

Тя се похвалила на приятелки, че е лудо влюбена и направо не можели да я познаят. Подмладила се, буквално не излизала от фитнеса и салоните за красота, за да бъде привлекателна за любимия си. Сватовник им станал не друг, а синът на Цветанка от първия й брак. Той започнал майка си с приятеля си, но тя му го отнела.

Понеже и Ченчев младее и доста държи на външния си вид, отдалеч го мислят за връстник на сина на Цветанка.Веселин Маринов1 Дамата приютила възлюбления си в луксозното си жилище в квартал „Изток“ и вече двамата са неразделни. Той не бил богат като другите й мъже и любовници, но имал други качества, които доказвал всяка вечер и с които Цеци не можела да се нахвали. А дамата пък разбрала, че парите не са всичко и се отдала на чувствата си. Тя дори завела гаджето си да го представи на село на родителите си – Ягода и Стоил. Двамата се шашнали и я помолили поне да бъде дискретна и да не ги срами, защото цялото село ще говори, че е тръгнала с млади момчета. На щерка им обаче не й пукало кой какво ще говори.

Най-нещастен от цялата история е Веселин Маринов, който се готвеше да прости на любимата си забежките и да си я вземе обратно. Сега това е невъзможно, защото бившата му пак е лудо влюбена в друг. А къщата, която Веско й строеше в Правец и в която даже има басейн да се плацика Цецито по бански та и без бански така и си остана недовършена и певецът не е ходил на строежа откакто се разведе с жена си, за да не му напомня за изневярата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/rFm3I977d_k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *