Бившата на Маргина, порно актрисата Виктория Радина кръсти кучето си „Брендо“!

1
Виктория Радина кръсти кучето си „Брендо“

С ново куче се е сдобила от известно време бившата любовница на Красимир Маринов – Големия Маргин – порно звездата Виктория Радина, похвали се самата тя в профила си във фейсбук.
Кучето е още съвсем малко пале, но с изгледи да стане кръвожаден звяр, тъй като е чистокръвен бултериер. Навярно затова и Радина се е погрижила да му даде подходящо име. Както самата тя пише, кучето се казва Брендо. Съвсем отскоро песчето Брендо бил тръгнал на кучешка детска градина, където щял да научи основните команди.
Говори се, че псето всъщност е подарък от новия любовник на Виктория, който силно се притеснявал за нейната сигурност.

Виктория Радина вече не е любовница на Големия Маргин

Твърди се, че наскоро Красимир Маринов й изпратил твърде заплашителен есемес. Големия Маргин за пореден път я предупредил да спре да разказва под път и над път за връзката си с него.
До неотдавна влюбената до уши порно звеезда с охота разкриваше подробности за общия им живот и дори беше започнала да се подписва Маринова. След това обаче Маргина я натири.
Говори се, че Виктория Радина не била особено притеснена от заплахите му, тъй като не вярвала, че ще ги изпълни.

Брендо

Новият й мъж бил този, който бил по-обезпокоен. По негово настояване Виктория си монтирала и нова врата на апартамента. „В новото ми жилище се влиза чрез пръстовия ми отпечатък, хвали се тя във „Фейсбук„. – Вече няма да си губя ключовете. Определено тази врата и с гранатомет не може да се разбие“, твърди секс стръвницата Виктория Радина, която преди две години се снима в няколко секс филма на френския порно продуцент Пиер Уудман.
Още снимки на Виктория Радина!

Виктория в действие

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Виктория, миличка, моля те скрий се, че вече ми се драйфа от селската си мутра. Като си без гримче си голем дЗвер. И си проста за петима по-тъпи. Аз съм потресена на какво отгоре си с такова самочувствие, като таванското ти помещение е необзаведено!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! То всеки може да си легне с чичо си или дядо си, така че това не ти е за хвала!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *