Бившата на Брат Динев прикотка в мрежите си Ники Михайлов

5
Мария Цветкова смята бързо да измести Алисия от сърцето на Ники Михайлов

Хубавелката Мария Цветкова заби гаджето на Алисия. Последната клюка, която упорито обикаля хай лайф средите е, че бившата изгора на олигарха Динко Динев хич не рони крокодилски сълзи по него, а вече си е набелязала нова жертва,  иде реч за вратаря на Твенте Ники Михайлов и упорито преследвала целта си. Мария Цветкова заявила пред свои дружки, че и на гаджето на Алисия,  и на мъжа на Николета Лозанова ангелите им са толкова слаби, че само да щракне с пръсти и са нейни.

Алисия трябва да вкара в сила скритите си оръжия, за да опази Ники от оправната Мария

Горещата мадама обаче не само говори, но й действа по въпроса… Според очевидци преди броени дни екс изгората на Динко Динев е направила мили очички на Ники Михайлов, който често може да бъде засечен да купонясва сам по столичните заведения, докато Алисия се труди. Мария Цветкова наистина за нула време привлякла вниманието на футболиста и бързо се оказала на неговата маса, където Ники с задоволна с усмивка си погукал подобаващо с хубавицата, но всичко приключило само с безобиден флирт.

Оправната златотърсачка обаче вече била проучила всички заведения, които посещава Ники Михайлов и се е зарекла, че бързо ще се превърне в първата дама на сърцето му. Според запознати обаче опарената веднъж Алисия е научила за мераците на Мария и се е заканила бързо да я постави на мястото й и да обоздае палавия вратар.

Палавницата смята да се превърне в официалната дама на Ники Михайлов!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *