Бивш затворник наръга гаджето си с нож заради изневяра

0
Бивш затворник наръга гаджето си с нож заради изневяра

Жестока любовна драма между току – що излязъл от затвора мъж и приятелката му, се разрази във Велико Търново този четвъртък, съобщиха от местното поделение на МВР. 24 годишният човек буквално полудял, когато изгората обявила, че му изневерява и повече не иска да живее с него.

Двамата се скарали около шест часа вечерта в изоставена сграда, намираща се в местен парк. Скандалът започнал, когато 15 годишната девойка открито му заявила, че повече не иска да бъдат заедно, защото му е изневерявала докато е в затвора.

Арест с белезници

Г. С. изпаднал в силен афект и размахал към нея нож, който държал в ръката си. За щастие успял да я резне сравнително леко по гърба, след което овладял чувствата си. Задържан е в ареста за двадесет и четири часа.

Бързото му връщане зад решетките станало причина там да се озове и брат му И. С. на 23. След като в тяхната махала разбрали за случилото се, нагъл съсед започнал да подхвърля груби шеги по адрес на задържания. Той започнал да разправя пред комшиите, че Г. С. се озовал отново в затвора веднага, след като излязъл от там. Това ядосало по – малкия брат И. и той набързо напердашил клюкаря, но малко се престарал и му счупил единия крак.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *