Бивш зам.- председател на ДПС заплашва жена си с киселина

2

Заплахи за заливане с киселина и редовни побоища – такова е било ежедневието на съпругата на Росен Владимиров, бивш зам.- председател на ДПС и бивш областен управител на София. Даниела Владимирова съди бившия си съпруг за домашно насилие , както и родителите му – за тормоз над внучката им Александрина.

Съпругата на Росен Владимиров разкрива, че е силно притеснена за сигурността си, както и тази на дъщеря й. Бившият областен управител на София на няколко пъти я заплашвал, че ще я залее с киселина. Редовно пребивал и нея, и дъщеря си Александрина.

Тормозът започва, когато Даниела се завръща от чужбина. Съпругът й настоява да му прехвърли фирмата си. Жената отказала, а благоверния й се превърнал в същинско чудовище. Побоищата станали ежедневие. Дъщеря им Александрина се

Владимиров беше низгвернат от Доган и избяга в Швейцария

изнесла от семейното жилище от страх.

От две години Росен Владимиров живее в Швейцария. Бяга от България, когато разбира, че Ахмед Доган не го е включил в листите за парламент на изборите през 2009 г. , разкрива Александрина. Чрез дипломатическия си паспорт Владимиров изнася с няколко куфара всичките си спестявания и ценности. Според дъщеря му, той видимо бил много изплашен и бързал да офейка. Бившият зам.- председател на ДПС излъгал съпартийците си, че заминава в Швейцария да се грижи за дъщеря си, която уж била наркоманка.

Александрина и Даниела разбират за бягството на Владимиров от полицията, когато отиват да съобщят за изчезването му. Тормозът обаче и тогава не секва. Родителите на бившия кадър на ДПС сменят ключалката на жилището, където живеят двете жени. Владимиров се появява само на делата. Поведението му обаче продължава да е все така брутално към дъщеря му и бившата му съпруга. На последното заседание подлага крак на Даниела и я събаря на земята.

Дъщерята на Росен Владимиров е започнала да посещава психолог заради невероятния стрес, на който е подложена от баща си и родителите му. Даниела пък не смее да излиза навън, а в редките случаи, когато го прави, носи очила от страх да не я залеят с киселина.

Далаверите на Росен Владимиров като областен управител на София. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *