Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бивш служител в М – Тел: Крадат лични данни на клиенти!

mtelЗа злоупотреби с лични данни и умишлено укриване на сметки в М – Тел, сигнализира бивш служител в компанията. Мобилният оператор издал заповед до служителите си, че нямат право да съобщават на абонатите текущите им сметки. Още по- скандална практика в М- Тел е кражбата на ЕГН- та на българи в чужбина, на чието име се издават сим – карти.

mentelОт половин година насам мобилният оператор М-тел държи абонатите си в неведение за ежемесечните им задължения. Изпращат се фактури за два- три месеца назад, което породи съмнения за надписване на сметки. Стотици хиляди абонати започнаха да засипват оператора с жалби, но

Задържането на сметки с месеци е тежко престъпление

Задържането на сметки с месеци е тежко престъпление

нито компанията, нито съответните институции взеха мерки. Порочната практика на М – Тел да задържа сметките на клиентите си е в разрез със закона, но от КРС така и не се сезираха, въпреки огромното обществено недоволство.

Бивш служител на мобилния оператор разкрива пред предаването „Хрътките” още по – шокиращи нарушения в компанията – кражба на лични данни. Обикновено потърпевши са българи, които живеят в чужбина. След като стане ясно, че адресът му е в друга страна и е в България за кратък период от време, данните му влизат в системата на мобилния оператор. На негово име се издават

Институциите се правят на ударени за злоупотребите в компанията

Институциите се правят на ударени за злоупотребите в компанията

няколко сим- карти, на които започват да се натрупват огромни сметки. Когато отново се върне в България, клиентът е поставен пред свършен факт и трябва да си плати фалшивите задължения.

Буди недоумение пасивното поведение на държавните органи, които след репортажа на „Хрътките” реагират като ощипана мома. Не се и надяваме, че ще се сезират, тъй като, ако трябва наистина да си свършат работата, лицензът на М – Тел трябва да бъде отнет.

Бивш служител на М- Тел разказва за злоупотребите на компанията. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Бивш служител в М – Тел: Крадат лични данни на клиенти!

 1. Калина Отговор

  10.05.2011 в 6:20

  Че М-тел сгафиха с новата система е факт, но това вече е прекалено. Аз засъм вече 10 години абонат на М-тел, нали ако правеха чужди карти с моите данни все някога щеше да ми излезе сметка.?! Това са пълни глупости според мен – само психират народа.

 2. Стефани Отговор

  02.08.2011 в 16:20

  Да, гаф има с новата система, но кражбата на лични данни не става от оператора. Тези злоупотреби се правят от дилърите на Мобилтел. Убедена съм. Много мои приятели си изпатиха така. А във видеото ясно се вижда, че това не е магазин на Мтел.

 3. Джована Отговор

  03.08.2011 в 1:48

  Аз се отказах от МТЕЛ с едномесечно предизвестие преди изтичането на договора ми.Сметките ми излязоха няколко месеца по-късно и си ги платих наведнъж и нямах никакви проблеми, макар че много хора се оплакват.За мен в момента ВИВАКОМ са лидерите на пазара, възползваха се много добре от проблемите не конкуренцията и имат много добри оферти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *