Бивш подчинен на Цар Киро: Рашков отвлече дъщеря ми и уби жена ми!

0

ba6taЦар Киро е заподозрян за ликвидирането на 29- годишната Полина Божилова и изчезването на 4- годишната й дъщеря Анна- Мария. Трагичният случай в Пловдив от 2009 така и не беше разкрит от полицията, но бащата на детето Васил Чолаков обвинява ромският престъпен бос за сполетялото го нещастие.

Трупът на Полина беше открит на брега на река Марица навръх Великден през 2009 г. Младата жена излязла сутринта от дома си да разходи детето си. Като причина за смъртта се посочва удавяне, но не са открити следи от насилие. От малкото момиченце пък до ден днешен няма и следа.

Бащата на детето, Васил Чолаков, е привикан на разпит след откриването на тялото на Полина. Мъжът, от ромски произход, обвинява директно Цар Киро и хората му за престъплението и изчезването на дъщеря си. Няколко дена по- късно обаче, оттегля обвиненията.

През 2007 Чолаков е бил задържан в Италия за трафик на хора. Има подозрения, че работил като сутеньор в Западна Европа. Като проститутка в Германия пък се препитавала покойната му съпруга Полина. Двамата са разпитвани в

Цар Киро наказва жестоко предателите
Цар Киро наказва жестоко предателите

 полицията във връзка с разследване на лица от обкръжението на Цар Киро. Полина, която е родом от Плевен, преди време работила в град Левски като проститутка при близки на Кирил Рашков.

Година преди смъртта си, младата жена се отцепва от сутеньорите на Цар Киро и започва да работи за себе си в различни градове в Германия. Една от версиите е, че именно заради отцепничеството си е била наказана със смърт, а дъщеря й – продадена в чужбина.

Майката на Полина пък обвинява Васил за смъртта на дъщеря си и отвличането на внучка си. Според възрастната жена, майката и детето са били изкупителни жертви заради прегрешения на бащата към страховитите му шефове.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *