Бивш любовник на Глория: Тя е зла и отмъстителна жена!

0
Глория

Напъденият последен любовник на застаряващата фолк звезда Глория, реши да покаже на цяла България какъв всъщност е характера на иначе миловидната певица. Обиденият и огорчен мъж взе трудното решение да проговори и по най – категоричен начин да заяви, че тя е изключително зла и отмъстителна жена.

Според мнението на препатилия човечец, най – важното за Глория било винаги да доминира, обсебвала съзнанието на хората, а злобата й закривала с тъмно було малкото хубави черти в нейния характер. Тези приказки любовникът изговорил в отговор на изказванията на певицата, че той е „комплексар” и въобще пълен смотаняк.

Глория

След като примадоната първа си развързала езика за съвместния им живот, прокуденият самец решил, че нищо повече не го спира да разкаже своята версия на обществото и да попречи на други, да попаднат между острите нокти на кръвожадната Глория.

Та той бил доста по – млад от нея и поради своята неопитност, скочил в прегръдките й още след първия път. В началото обаче му направило впечатление, че новата половинка се държи студено и безчувствено дори и в леглото, като непрекъснато се стремяла да държи другите в подчинение. Опитал да поговори с нея, но тя го нападнала и обидила, като го нарекла кокошкар. Заради такива като него, тя останала без мъж в живота си, но това нямало да я спре да гради все по – успешна кариера.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=E7MV2RN-iIU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *