Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Битка за наследството на Хачо Бояджиев

Седемте дъщери на Хачо Бояджиев влизат в люта битка за парите на баща си, предричат колеги на споминалия се вчера режисьор. Телевизионната легенда притежава доста имоти, както в София, така и в Нови пазар, където е отгледан.

И седемте деца на Хачо Бояджиев са от различни жени. Затова в БНТ усилено се коментира, че щерките трудно ще се разберат помежду си. Приживе режисьорът се хвалеше пред близките си, че с всички е в отлични отношения, макар и да не се виждаше редовно с тях. В България са останали само три от дъщерите. Две живеят в САЩ, а в Англия и Франция – по една.

Все още не е ясно коя колко ще получи от наследството на покойния режисьор. Известно е, че той притежаваше къщи и магазини в София и Нови пазар. Из коридорите на БНТ обаче се говори, че година преди да се спомине решил да разпродаде всичко, така че един ден обичните му дъщери да не се карат за имоти. Не е ясно още и какво ще получи последната му изгора Весела, която живееше с него от години. Спорът вероятно ще се заформи основно за големия апартамент на Хачо, близо до Руски паметник, който обитаваше заедно с любимата си жена.

Легендарният ти ви режисьор почина вчера, месеци след като навърши 80 години. Потърсил лекарска помощ няколко часа преди да затвори очи завинаги. Оплакал се, че не се чувства добре. 2-3 часа по- късно обаче получава инфаркт, който се оказва фатален. През последните години Бояджиев се разболя на няколко пъти доста тежко. Затова веднъж седмично ходил на преглед при лекуващия си лекар.

Хачо получил внезапно сърдечен удар и починал за минути. Колегите му от екипа на „Полет над нощта“ напразно го чакали вчера за среща. Обадила се Весела да им каже, че е издъхнал. Директорката на БНТ Вяра Анкова пък разговаряла по телефона с Хачо деня преди внезапната му смърт. Звучал бодро и нищо в гласа му не издавало, че се чувства зле.

Стефан Данаилов разказва за Хачо Бояджиев. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Битка за наследството на Хачо Бояджиев

  1. ИВАН ХАДЖИЕВ Отговор

    28.04.2012 в 10:41

    ХАЧО БОЯДЖИЕВ БЕШЕ ЦАР НА КИЧА, НА ХАЛТУРАТА, НА ЛОШИЯ ВКУС, ТОЙ ГИ НАТРАПИ В БНТ И НАНЕСЕ НЕПОПРАВИМИ ЩЕТИ НА БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА, ВЪЗПИТА ЗРИТЕЛИТЕ В ЛОШ ВКУС, НАТРАПИ НАВСЯКЪДЕ СВОЯТА ДОЛНОПРОБНА ЕСТЕТИКА И НИСКА КУЛТУРА, БЕШЕ ПЛАГИАТ, ПРЕПИСА МАКС ФРИШ И СЕ ПОДПИСА ПОД НЕГОВ ТЕКСТ, СТАНА СКАНДАЛ, НО ОТ ШЕСТО ГО СПАСИХА, АЛЧЕН, НАГЪЛ, СКУБАЛ БНТ ГОДИНИ, ОБОГАТИЛ СЕ ЗДРАВАТА ЗА СМЕТКА НА ХОРАТА ТАМ, ИЗОБЩО ДОЛНОПРОБНА ЛИЧНОСТ Е ТОЗИ ХАЧО ИЛИ ХАЧАДУР БОЯДЖИЕВ, СРАМНО ЯВЛЕНИЕ В БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *