Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Битият от цигани в Кауфланд: Петима пребиха съпругата ми, мен с бутилка в главата!

Пострадалият Милчо Владимиров

Пострадалият Милчо Владимиров

Пострадалият обмисля да съди „Кауфланд” заради немърливо отношение към клиентите

Битото от цяла бригада цигани семейство, се оказа на общинския съветник от „Атака” в Ботевград Милчо Владимиров. Припомняме, че ден преди Нова година, българите бяха нападнати от разярените роми и помлени от бой, след като между тях се разразил скандал на опашката в „Кауфланд”. Слред схватката на топло бяха прибрани четирима мъже и две жени, всичките криминално проявени и в състояние на опасен рецидив.

Набитият съветник Владимиров разказа пред местни медии, че свадата се разразила, докато чакали на опашка на една от касите. Две от циганките опитали да прередят останалите и някой от другите им направил забележка. Ромките започнали да псуват на майка и Милчо опитал да им направи забележка. Тогава яростта им се обърнала към него и те започнали да го обиждат и кълнат.

"Кауфланд"

„Кауфланд“

Тогава неговият син Иван (10 клас) се ядосал и се заканил с бутилка шампанско към една от нахалните циганки. Нервите на юношата не издържали и той дори опитал да я светне по главата, но тя отбягнала атаката и на секундата се обадила по телефона. Минути след това в супермаркета нахлула тумба от около 20 циганина, които обградили фамилия Владимирови. Общинският съветник бил нацелен по главата с шише, докато четирима роми и една от техните жени пребивали съпругата му.

Милчо Владимиров успял да се задържи и на свой ред налетял на бой. За щастие на всички участници в мелето, този път ченгетата не закъснели много и пристигнали „горе – долу навреме”, според думите на очевидци. Униформените набързо успели да овладеят ситуацията.

Смущаващ обаче е фактът, че охранителите на работа в „Кауфланд” не са предприели никакви действия, по думите на пострадалия Милчо Владимиров. Според него така наречените гардове са напълнили гащите от страх и вместо да се намесят както изисква длъжността им, безучастно гледали отстрани. Това между другото правели и останалите хора в магазина.

Полицаите после извели семейството, а на паркинга вече имало тълпа от 50 – 60 циганина, които го чакали да излезе. Общинарят Владимиров заявява, че е силно шокиран от цялата случка, съпругата му е сериозно пребита, а синът му е в силен стрес. Общинският съветник обмисля да заведе съдебно дело срещу „Кауфланд”, защото този случай е доказал, че те не са в състояние да осигурят необходимата безопасност на своите клиенти.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Битият от цигани в Кауфланд: Петима пребиха съпругата ми, мен с бутилка в главата!

 1. Лилия Костова Отговор

  02.01.2013 в 3:02

  Тогава неговият син Иван (10 клас) се ядосал и се заканил с бутилка шампанско към една от нахалните циганки. Нервите на юношата не издържали и той дори опитал да я светне по главата,
  Младежът е невинен според вас, така ли да разбираме? Може би защото е със слаби нерви?

 2. ЕРИ АЛЕКСАНДРОВА Отговор

  06.01.2015 в 19:58

  ДО КОГА ЩЕ ЗАЩИТАВАТЕ МИНГЯНИТЕ? НА МЕН И СЕМЕЙСТВОТО МИ СЕ СЛУЧИ НЕЩО ПОДОБНО! ОХРАНИТЕЛЯ В Т-МАРКЕТ БЕШЕ РОМ И СИ ПОИСКА 100 ЛВ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *