БиТиВи започва битка за зрители с Нова

0

 Със спектакъл от турнето на  Комиците  бТВ ще се опита хване поне част от зрителите в деня, в който ще стартира дългоочакваното риалити шоу ВИП Брадър. В момента заплашената от изчезване на зрителски интерес телевизия изважда от архивите шоуто на Комиците от Стара Загора.

Обикновено Комиците играят в петък, но ще има специално предаване и в неделя. Проучване е установило, че никой няма да гледа Индиана Джоунс и за кой ли път Похитителите на изчезналия кивот. Те веднага са свалени от програмата и по липса на нещо по-добро, на екрана ще се появят Любо Нейков и не много смешните по причина цензура комици. Те си имат своя публика, разбира се, но при шоуто, което се очаква при влизането на куп светски личности в Къщата, едва ли някой ще се загледа в плоски и изтъркани шегички.

 Така че в неделя БиТиВи просто ще загуби битката за зрители. В понеделник обаче, когато ще влязат втората порция брадъри, конкуренцията готви мръсен номер. Точно тогава ще се върне в ефир нещастното бедно и красиво момиче Фатмагюл, което е изнасилено от трима богати мъже. „Пепел от рози” се връща с гръм на екрана, а Фатмагюл е замислила грозно, но справедливо отмъщение към насилниците си.  Тук пенсионерите и сантименталните дами няма да издържат и ще превключат дистанционното да  видят какво ще направи опозорената девойка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/K5mdNWyOuB4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *