Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бисери от матури 2010: реката има било, Ботев е авторът на Вазовата „Епопея на забравените“ – с видео

maturi

Всяка година матурите са съпроводени с безброй бисери

Всяка година изпитите за зрелостниците стават все по- олигофренски, а критериите – все по занижени. Но дори и това не дава надежда за умствения капацитет на завършилите гимназисти, които са и гласоподаватели. Кои са хората, които ще формират бъдещето на нацията? Четете и се смейте, докато не ви се доплаче:

Матурата по история: На въпрос „ Кой български политически

Объркаха Димитър Пешев с Лъв Трети

Объркаха Димитър Пешев с Лъв Трети

деец е помогнал при спасяването на българските евреи?” анонимен зрелостник отговорил – Лъв Трети. Векове делят времето, през което е живял византийският император и събитията от Втората световна война. Друг народен хуморист пък шокирал проверяващите с още по- безумно твърдение – „Границата на България при хан Крум на северозапад минавала по билото на река Тиса„. „Било” и „бряг” започват с „б” – може би това е заблудило абитуриента?

Темата върху „Епопея на забравените” на Иван Вазов също се оказа biseri_maturiпрепъни камък за зрелостниците. Мнозина объркали Иван Вазов с Христо Ботев. В

Ботев написал "Епопея на забравените"

Ботев написал "Епопея на забравените"

някои работи двамата си поделят авторството : „ Вазовата „Епопея”, написана от Христо Ботев”. Според друг абитуриент обаче, „Епопея на забравените” е изцяло на Ботев.

Стари, но златни. Миналогодишните матури също родиха незабравими бисери. Мадарският конник и нос Калиакра се намират в Родопите, при това според 10% от зрелостниците. Други ни сложиха на първо място по раждаемост в света. Алеко Константинов пък беше набеден за : комунист, конформист, за творец в лекия жанр. skandalno.net

Ето какви бисери още родиха матурите през 2009. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *