Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бирмата наричал Преслава „Моето Пете”

Пете било умалително от цвете, така Бирмата изразявал любовта си към Преслава

В последните седмици Преслава отвори уста и не спря да приказва за връзката си с милионерския синковец Жоро Бирмата. След като години наред мълчеше като няма и пазеше гласа си от простуда, сега певицата просто не може да мълчи по тази тема.

преслава

Днес тя даде разностранно и обширно интервю за радио и категорично заяви, че Бирмата е нейния човек, нейната сродна душа и само той единствен я прави щастлива. Ето какво всъщност каза Преслава:

„Суеверна съм и ми е много трудно да кажа от какво се страхувам. Може и да звучи като клише, но на мене просто не ми се стои самичка повече. Дълго време бях сама, нямаше на кой да се облегна, на кого да поплача в труден момент. Вярно, писаха какви ли не глупости, но дълги години бях сам – самичка. И какво се получава – в някои моменти просто ми е много готино, отивам си у дома и там – празно. Няма с кого да споделиш, на кого да се похвалиш. Приказвах си с телевизора, за да не откача. И няма кого да гушна, за да се стопля в огромното легло”

Въпреки искреността на чувствата си Преслава признава, че връзката й с Бирмата наистина е много трудна и объркана. Струва й се най – силната любов от всички останали, но въпреки това трудна. Защото и двамата с Жоро са реалисти и гледат трезво на нещата.

Понякога се карали по три пъти на ден, но в крайна сметка до вечерта си прощавали. Явно има някаква сила, която просто ги държи заедно и не позволява да се разкъсат. Правили няколко опита за раздяла, но … не се получава. Певицата предполага, че трудностите идват от факта, че и двамата са една зодия, а Рак и Рак просто не се понасят.

Прес изпълнява тази песен специално за Жоро по три пъти на ден:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *