Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бирмата моли Преслава да се върне при него

Преслава

Доскорошният младоженек на поп – фолк величието Преслава – Жоро Бирмата, изпаднал в изключително тежка депресия след раздялата им преди около месец. Младежът се чувствал толкова зле, че не можел да се успокои дори и с помощта на най – близките си хора. За това свидетелства родната му майка Лидия Станоева, която споделила за драмата пред свои приятелки.

„Майко, не мога да живея без Преслава. Направи всичко възможно, за да си я върна, защото в противен случай ще откача. Влюбих се не по своя воля и нищо не е в състояние да ме откаже от нея. Ти си ме родила, ти ме спаси!” – казал Жоро на майка си.

Лидия Станоева

Лидия, която отдавна се е отърсила от така характерните за младостта любовни трепети, погледнала делово на нещата и преценила, че наистина момчето й не се чувства добре. Тя всъщност не знаела защо са се скарали и поискала от сина си да й разкаже всичко.

Жоро разказал, че просто в един момент започнал да чувства непозната студенина в отношенията им, но не знаел на какво се дължи. Певицата пък му обяснила, че се е дистанцирала от него заради мераците му за официален брак, какъвто тя не искала да сключва на този етап. „Не знам ти какво бълнуваш, ама аз кариера трябва да градя”, му казала Преслава.

В крайна сметка, разтревожената Лидия се обадила на Преслава и я повикала за последен поверителен разговор. Фолк фурията обаче останала непреклонна и твърдо решила да не се забърква повече с по – малки от нея.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=MZZ4d9Jw-jw

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *