Борисов спаси Цветанов със старите похвати на БКП

2

borisov-cecoАко някой беше позабравил конгресите на ЦК на БКП то ГЕРБ направи днес показно как се правят тези работи и задмина дори учителя си Тодор Живков. При 1001 присъстващи делегати 1001 гласуваха за новото ръководтво на партията. Тоест не за новото, а за старото. Нямаше въздържали се, нямаше против.

Спорната точка да бъде ли махнат от зам.-председателското място Цветан Цветанов се гледа при закрити врати. А тя беше решена доста преди днес, тъй като уж за изненада на Борисов се появи декларация от 37 депутати – забележете 37!, в коато пише, че ако любимият им Цветанов не остане на ръководния си пост, те ще си дадат оставката. Как пък не! Декларацията беше само прах в очите на медиите и направена, за да има Борисов причина да си остави Цецко за зместник. Хем да се дистанцира от него, заради далаверите му и кавгите с прокуратурата, хем уж да се подчини на мнозинството. Прозрачно, та чак съдрано като сценарий.

Изключително странно по време на демокрация в страната е и държанието на делегатите. Как пък не се намери един за цяр да се въздържи или да е против? Дори по времето на тоталитаризма БКП печелеше с 99,99 та сто и се признаваше под сурдинка, че има опозиция, или несъгласни с режима. Днес обаче несъгласни в ГЕРБ нямаше.

А Борисов заяви още вчера, че започва твърд курс по свалянето на правителството и превръщането на ГЕРБ в най-голяма политическа сила.

Боже, пази България!

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/joxAMl4l5As

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. В тази парнтия човек със собствено мнение няма ли, или са 100 процента овце?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *