Бг. звездите луднаха по окултното

5
Илиана Раева

Талисмани и заклинания гарантират успеха. В това вярват ред наши знаменитости. Те практикуват какви ли не тайнствени ритуали и техники, за да си докарат пари и благоденствие.

Златното момиче Илиана Раева е от онези, които не се притесняват да разкрият окултните си увлечения. Треньорката по художествена гимнастика вярва в космическите закони. Тя е убедена, че хората сме част от Бога, от великата вселенска сила и енергия.

Жената на Наско Сираков  неведнъж е разказвала за срещите си с Ванга. Именно покрай пророчицата тя успяла да
„прогледне“ за невидимия свят. Пак по нейно влияние Раева направила параклис в дома си.

Раева вярва и в зодии, и в нумерология, и в силата на имената. Според названието на човек има своя уникална вибрация и в грешка да бъде заменяно с псевдоним, защото така се променя съдбата. Няма вяра обаче на самозвани врачки, които тълкуват бъдещото по утайката от кафе или с карти. Тя самата спазва собствени ритуали, в чиято ефективност е убедена.

Илиана Раева е убедена в мощта на водата и й говори,а Коцето Калки контактува със Слънцето. Певецът стоматолог всяка сутрин поздравява огромното огнено кълбо и му благодари, че отново е огряло Земята. Той изпълнява ритуали от години. Смята, че всеки трябва да е признателен за настъпването на новия ден.

Освен на Слъцето Калки вярва и в талисмани. От години той носи индийски накит. Певецът, който изгря като актьор във филма „Мисия Лондон“,вярва в единната сила на Вселената и в нейните посланици, дошли на Земята – Исус, Буда и Кришна.

Венета Райкова

Луднала по окултното е и водещата на „Горещо“ Венета Райкова. Тя е на „ти“ с техниките на енергийната защита. Блондинката твърди, че се е принудила да си изгради „щит“ срещу злото, след като станала жертва на вуду магия. Негативното й повлияло преди години нейна колежка.

За да не стане отново жертва на негативно влияние, днес Венета спазва някои строги правила. Водещата например крие рождената дата на сина си Патрик. Неотдавна пък заедно с малкия извърши тайнствен ритуал в манастира „Рождество Богородично“. Венета и наследникът й отключиха вратата на храма, което според поверието носи здраве и късмет. Според някои така се гарантира и силна защита от магии.

Колежката на Райкова от БНТ Мира Добрева пък привлича късмета с купички , пълни с парички. Във всеки ъгъл в дома си водещатае сложила по едно панерче с монети, с което си гарантира късмет и благоденствие. А когато по китайския хороскоп бе годината на Мишката, Мира поставила в купичка и малко хамстерчета и плъхчета.

Водещата на „Тази сутрин“ Ани Цолова от своя страна привлича късмета с камъче донесено от Йордания. Минерала тя постоянно върти в ръцете си, дори и по време на преките предавания.

По индийските учения е увлечена отдавна и Нона Йотова. Преди да излезе на сцена, тя изпълнява мантри на санскрит, разкриват запознати с делата й.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *