БГ сводник за 5 години в затвора! Чукал деца на клиенти!

0

Мега скандал забърка името на България в черните хроники. Български сутеньор бе задържан в Гърция, докато вършел полов акт с 15 годишно момиче, дете на негов клиент желаещ жрица на любовта.

Пламен Иванов, който от години бил под издирване и за него се знаело, че държи бардак с проститутки най- сетне бе задържан от местната полиция. 38 годишният мъж бил следен повече от 6 месеца, докато най- сетне не го хванали на местопрестъплението. Българинът е задържан в изключително интересен момент.

Редовен клиент на публичния дом на Пламен си поръчал страстна жрица за вкъщи. До тук нищо странно. Интересно, но сутеньорът предложил лично да закара красавицата към дома му. След като пристигнал, Пламен се направил че му е лошо и поискал да полегне за час-два в хола на човека. Той разбира се нямал нищо против и така Иванов имал възможността да обиколи огромната къща на човека.

След малко по- малко от 10 мин, той намерил 15 годишната дъщеря на гръцкият гражданин по бански в задния двор. Пламен обяснил, че е човек от поддръжката на басейна и ще почисти, при което момичето излязло от него. В този миг Пламен сграбчил момичето и почнал да го насилва.

В мига, когато криминалистите влезли в къщата заварили мъжът да натиска яростно голото момиче.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *