Бг. студентки масово крадат пинкодове на западняци – нова крими мода – с видео

0

студентки банкоматиСтотици български студентки, заработващи официално на летни бригади на Запад, са новата напаст за дебитните и кредитни карти на европейците. Подучени от родните босове, находчивите нашенки са изнамерили много по- благодатна беритба от тази на ягодите в Англия например, съобщиха родните специалисти по компютърни престъпления.
Тарторите на мафията със сканиращи устройства вербуват най- вече студентки, тръгнали към Англия. След официалната дневна работа, за която са изпратени, момичетата най- често studentki_bankomati9нощем се цанят по барове, ресторанти, пъбове и дискотеки. Когато пийналият чичо дойде накрая на вечерта и си подаде картата да оправи сметката, получава услуга „две в едно“.
Както при нас, му се подава ПОС устройство, на което да си набере пинкода. Колкото по-забавени са му реакциите, толкова по-голям е шансът на българката да го види. Кредитните карти често изискват и няколко минути – да отиде информацията до банката, тя да потвърди дали въпросният клиент има лимит и да извърши плащането. През това време въпросният чичо се разсейва, а особено в най- популярните пъбове на самообслужване нищо не струва да имаш под бара още едно такова четящо устройство. През което прекарваш парчето пластмаса за секунда.
То представлява обикновен кард рийдър, какъвто всеки може да си купи. При споменатите обстоятелства на човека вече му се знае пинкодът, а с данните от карточетеца някъде за минута се изработва бяла пластика – карта, клонинг на неговата.
Единственият шанс за разследващите да навържат веригата, е ако по-глупавите измамници се прецакат като тръгнат да теглят отбанкомат България. При това сериозни суми. И ако човекът въобще се е оплакал.
Ако един добър зъболекар изкарва по 50-60 хиляди паунда годишно и го щипват с по 1000 на различни периоди, той може до края на живота си да не разбере, че го грабят.
Допълнително улеснение за по-високите нива в тази йерархия е, че в ерата на интернет само със споменатите получени поредици от цифри няма проблем да се пазарува или да се правят транзакции от Австралия или която и да е друга страна на другия край на земното кълбо.
Оказва се обаче, че не е голям проблем дори и на ул. „Граф Игнатиев“ да те спипат с цял чувал бели пластики, т.е. карти-клонинги. Стига да си ги ползвал. Купчина съобщения, че е заловен еди кой си с еди колко си карти – менте си остават само в историята на пресцентъра на МВР, а не издържат в съда. Причината е проста – по тях няма дактилоскопски следи. Гумираните валове на банкоматите – това, което ви гълта, а после и изплюва картата при теглене, са така пристегнати, че при тези две процедури изчегъртват всеки отпечатък. Иначе пластмасата е идеална за взимане на следи.

Челен опит: Българите са сред най- изпечените майстори в точенето на банкови сметки с клонирани дебитни карти! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *