Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бг семейство се развежда заради пилешка трътка!

Дело за развод, което накарало магистратите да си крият зад книжата си и да хихикат, се водило този месец в Пловдив.  Сърдитата двойка била около 40-те и не искала никакво споразумение, а съдията да реши кой крив, кой прав и да раздели имуществото на двамата.

Адвокатите си пеели песента за настъпило непоправимо разстройство в брака, но клиентите им не ги чували. Какво разстройство, като неговият сексуален инструмент отдавна се е разстроил и се настройва само на съседката, изпискала съпругата и се наложило съдията да усмирява залата и свидетелите. То и твоят инструмент вече се е изтъркал от употреба, но не от мен, вметнал мъжът. Жената казала, че изкарва повече пари и затова трябва да й присъдят апартамента и колата.

Мъжът потвърдил, че ги изкарва, но многозначително намекнал – питайте я с кое си ги изкарва. Ама ти и да искаш не можеш да ги изкараш дори по този начин, срязала го обидената съпруга. Когато двамата били помолени да не навлизат в интимни подробности а да кажат кратко и ясно защо искат да се разведат, мъжът изтърсил изведнъж: „Тя е такава егоистка, че взима всичко за себе си. За 20 години брак не ми даде да изям нито веднъж трътката на пилето, а си я яде само тя!”. Тук съдът обявил почивка и се оттеглил на заседание. Годишно през бракоразводни дела минават хиляди двойки, но пловдивски магистрати се кълнат, че за пръв път се изтъква като причина кой се докопвал пръв до пилешка трътка.

Най- скъпите разводи в света. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *