БГ бизнесмен докара царя за рождения си ден

2

Известният бизнесмен от Свети Влас, Данчо Динев, известен като половинката на братя Диневи, направи най-грандиозното шоу за рождения си ден. На него бяха поканени особи със синя кръв от цял свят и включително Симеон Сакскобурггтски.

 Честният аристократ изпратил самолет да вземе царя, настанил го във ВИП апартамент в един от безбройните си хотели, после го разхождал с яхта по крайбрежието, а вечерта го гощавал в луксоцен ресторант. Частното пристанище на братя Диневи /въпреки че в България пристанищата са държавни с изключение на това/ било претъпкано от луксозни яхти на синьокръните особи, предимно от чужбина. Местни милионери не можели да припарят до него, заради яката охрана. Собствениците на порта го затворили и го оставили за лични нужди. По-важните гости имали персонална охрана и с тях се отнасяли като с крале. Който нямал яхта, пристигнал със самолет. Не всички поканени се озовали, но дошли достатъчно на брой, за да се говори години наред за рождения ден на Йордан Динев.

 Гала вечерята съдържала невиждани у нас специалитети. Симеон обаче си избирал само нискокалорични храни, защото имал проблеми с кръвното. Подобна показност по време на криза учудва и най-големите ни простосмъртни богаташи. Братя Диневи натрупаха милионите си, като застроиха почти целия Свети Влас с нови хотели и комплекси затворен тип. Те продължиха строителната си дейност на Пампорово. Интересното при тях е, че бизнесът им не се влияе от смяната на властите в България, той винаги просперира, кметът на Несебър се избира с тяхна подкрепа и са единствените хора, които си присвоиха част от морето и го нарекоха частна собственост. Говори се, че това пристанище се използва и за не толкова законни дейности, но досега никой не е успял да докаже слуховете. Йордан Динев използва рождения си ден да представи официално и новата си любима – дама от руски произход с бизнес в Кан и Ню Йорк.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/NcbpTIxLm2w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *