Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бг. абсурд – по- ниски тарифи на „Топлофикация“, по- високи сметки

parnoОтново излъгани останаха надеждите на абонатите на „Топлофикация” за по- поносими сметки. Въпреки намалението с 5 % след 1 януари 2011, сметките за изминалия месец са по- високи, отколкото за същия период на 2010. Увеличението е с между 10- 30 %.

Последните сметки за 2010 подсказаха, че явно тенденцията ще върви към още по- високи цени. Стотици души се оплакаха, че сметките за парно им са завишени. За да се притъпи острата реакция на хората, от дружеството измислиха намалението с 5% след Нова година.

Причината са абсурдната ситуация – по- ниска тарифа, по- дебела сметка, всъщност е плоска хитрина от страна на топлофикационното дружество. Значителните увеличения на тарифите през януари и юли 2010, не могат да сеsmetka компенсират с новогодишното намаление. Отрицателните температури през първия месец на 2011, на практика, „стопиха” петте процента.

От „Топлофикация” обаче до последно убеждаваха клиентите си, че няма да платят повече от миналата година. Лъжите на дружеството обаче лъснаха, след като абонатите им започнаха да получават по- високите си сметки. Но фактурите са на базата на общото потребление в сградата, а хората ще могат да научат собствената си консумация едва в края на отоплителния сезон. Ако са платили повече, от топлинното дружество обещават да им babaвърнат парите.

За да смекчат недоволството на клиентите си от надутите им сметки, „Топлофикация” измислиха всеки месец да се разиграва лотария за лоялните им платци. Изтеглените на случаен принцип късметлии, че си получат обратно между 60- 100 % от парите за платени сметки през последната година.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *