Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Безумеца пусна кокаин за бедни

Кокаин за бедни е най-новата екстра в наркопазара в столицата. Той е в по-малки разфасовки и е предназначен за зарибяване на шмъркачи, които нямат много пари. От един грам „бело“ се правят по 10 пакетчета, които вървят по 25 лева, обясняват запознати. Те допълват, че разфасовките за бедни се разпространяват от дилъри на Буземеца, който се замогва с ускорени темпове – всеки грам кокаин му носи внушителните 250 лева – с повече от стотачка от „официалната“ тарифа.

На родния наркопазар се появи наркотик за социално слаби

На родния наркопазар се появи наркотик за социално слаби

Буземеца е част от структурата на Росен Стъкларя, който в момента усилено подчинява дилърите на Златко Баретата и Таки. Шефовете на неговите бригади Веселин Павлов – Паяка и Радмил Ранов – Ради Ланчето работят по схемата на покойния Антон Милтенов – Клюна. Те заявяват на дилърите – или си при нас, или те заключват.

Изпатили разказват пред журналисти, че двамата не парадират, а наистина имат влиятелни покровители в полиция и съдебна власт, защото непокорните улични търговци директно попадат в ареста.

Наскоро към бандите на Паяка и Ланчето е преминал страховитият дилър Росен Бразилеца. Той е опасен престъпник, рецидивист, всички улични дилъри му имат страх, но под заплахата на новите босове, които направо му казали, че ще го дадат на ченгетата, предпочел да стане отговорник при тях.

Дилърите прекръстиха стоката си

Дилърите прекръстиха стоката си

Росен Бразилеца е известен с това, че пребива от бой наркоманите, които не пазаруват от него. След неговите най-оборотни територии са зеленото кафене във „Факултета“ и районът около метадоновата програма. По тези места е пуснал десетина дилъри, сред които с най-голямо влияние са Сашо Куция, Чочо Къдравия, Алико, Карол. За Митреса пък била отредена територията около блок 18 в столичния квартал „Сердика“. На ден хората на Росен Бразилеца продават по половин кило само от хероина, изчисляват източниците. Шефовете му били изключително доволни от неговата работа. Наскоро му дали мерцедес „очиларка“ като награда, че се труди усърдно и „за да не излага организацията“ със сивичкия си роувър.

Към Паяка и Ланчето вече са преминали Сашо Роджъра и Гепата. Стефан, който доскоро е бил при Ицо Байков, също вече се е присъединил към тях.

Бригадата на люлинци както наричат организацията на Стъкларя, Паяка и Ланчето, бързо подчинява дилъри и отговорници от цяла София. Асен от Пети район пласира трева и кокаин и ходи с конвой от две джи класи, които му е дал Ланчето. Асен е имал наскоро дело в съда, но Ради Ланчето успял да му издейства лека присъда. По подобна схема са подчинени Боби Жабата и Тошко Турчина, Тони Метъла. Към тях са минали и дилърите Телето, който вече е отговорник за „Обеля“ и част от „Надежда“. Харахой, който е работел за Златко Баретата в Пети район, сега отчита приходи за Ланчето и Паяка.

Двамата братя Хиените от „Люлин“ са специализирани в тревата. В момента единият е заключен, но другият продължава да пласира марихуана. Пецата отговаря за дилърите в „Модерно предградие“. Той е сред малцината, удостоени с честта лично да носи парите на големия шеф Росен Стъкларя.

Групировката се чувства недосегаема, защото поддържа връзки с влиятелен магистрат от Върховна прокуратура твърдят дилъри. Стъкларя, Паяка и Ланчето дори не се притеснявали да го посещават в сградата на Съдебната палата. Пред подчинените си казвали, че там са „като у дома си“. Друго място за дискретни срещи с корумпирани ченгета и магистрати била лятната къща на Весо Паяка, разположена край гръцки плаж.

Люлинци имали като светъл пример покойните братя Васил и Жоро Илиеви. Напоследък се хвалели, че са по-силни отколкото братя Илиеви през 90-те години.

Според подчинените им това е самата истина. Въпреки че са залавяни многократно с наркотици, солидни доказателства и множество свидетели, тримата досега успешно се изплъзват от наказание. Подчинените им дочули, че наскоро отново се откупили, като това им струвало два апартамента и една къща подарени на съответни магистрати.

Пресен пример за нарасналата сила на отговорниците на Стъкларя дал преди десетина дни Калин Безухия. В кафене в „Младост“ той пуснал мобилния си телефон на високоговорител, за да разберат всички около него, как полицай от Столичната дирекция му се моли да не правят скандали и побои с Иван Куби неца из квартала. „Чухте как ченгетата ни се молят и кланят“ – кикотел се Калин Безухия.

Огромните печалби от наркотици люлинската банда изпира през своя автокъща. Ланчето и Паяка правят бартер с „колеги“ от Враца, вносители на стари автомобили от Европа. Софиянци им дават кокаин, а вземат от тях коли, които продават в автокъщата си. Росен Стъкларя неотдавна си купил огромно имение в Горна баня. Пренесъл се е там, не докосва дрога и живее като истински баровец, дочули улични дилъри.

Интересен начин да легализира огромните си пари намерил и Бобо Жабата, който работи в Трети район с трева и кокаин. Той има малко заведение, но то далеч не може да оправдае порасналите му приходи. Бобо се изхитрил и изтеглил огромен банков кредит, с който обяснявал високия си стандарт.

Нови пароли за дрогата

След публикациите в пресата уличните дилъри побързали да сменят паролите, Разкриват източниците си. Тревата вече се поръчва като Мароко“ и струва 15 лева за грам, а по-качествената внос от Холандия, е „Холи“ и е двойно по-скъпа – 30 лева за грам. Кокаинът които е от по-високо качество, е „ВИП“ и е 180 лева за грам а белото, наричано „шампанско е 140 лева за грам. Амфетамините на прах са „сирене“, а на хапчета – „кръгове“, и средната им цена е около 15 лева.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *