Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Безсмъртен хляб по 6 лв. парчето пускат на пазара! Който няма толкоз пари – да мре!

Лимец

Храната на богопомазаните, вече може да се намери и у нас!

Хлябът на царе и фараони от миналото вече е достъпен и за всички българи. Обикновените граждани у нас обаче, едва ли биха могли да си го позволят, тъй като цената му е 6 лева! Хлябът, който ще ни направи безсмъртни се прави от древното жито лимец. Богати хора в България са го засяли и у нас. Хлябът може да удължи живота, да ни направи по здрави, стройни и слаби. Суперхраната е най- новият хит сред елита у нас. Само една филия от “ хляба на фараоните“, както е известен, може да запълни нуждата от храна. Благодарение на уникалните му хранителни стойности, месото в менюто ни може да остане в миналото. При покълването на “ хлябът на безсмъртието“ магнезият, цинкът и манганът се увеличават многократно.

хляб

Хлябът може да ни направи безсмъртни, стига да е замесен с лимец!

Изначалният хляб има още редица антиоксидантни свойства,както и високо съдържание на протеини.
Лимецът се появява първо в Древен Египет. Уникалната храна в миналото е била част от еждневното меню на фараоните. Известно е, че траките също са засаждали лимец по нашите земи. за да се отдели семето обаче, са нужни специални машини.
Богопомазаните у нас продължават традицията на „хлябът на фараоните“, тъй като само елитът на България може да си позволи да даде 6 лева за парче хляб. За да могат обаче, да се подсигурят с невероятната храна много български богаташи сеят лимец в собствените си къщи. Оказва се, че дори и безсмъртието у нас не е за бедните.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *