Безработен се гръмна в главата и…легна да спи

0

пистолетПоредна трагедия, която граничи с абсурда,  се разигра в Дупница. 54-годишният дупничанин Валентин Анастасиев се застрелял в главата със собствения си  газов пистолет. Понеже решил, че не е могъл да се самоубие, се примирил със съдбата и легнал да спи. Раната обаче кървяла, поражения имало и  сутринта бил открит в кома от близките си, потънал в кървава възглавница .

Шокираните хора  веднага се обадили в полицията и на дежурните от Спешна помощ. Оказало се, че кандидат-самобиецът почти успял с мисията си. Той е  с пробит череп, с опасност за живота и е откаран в Пирогов, където лекарите се борят да го спасят.

Близките на мъжа са повеме от потресени. Според тях той бил малко странен напоследък и все се тюхкал, че не може да си намери работа, а от предишната го съкратили. Те го утешавал, но нямали идея, че депресията му ще се задълбочи дотолкова, че да посегне на себе си.

Опитът пък да се застреля с газов пистолет също се видял несериозен на познатите му. От известно време той се оплаквал на всички, че не му се живее, че му иде да се гръмне, но тъй акто това е обичайно оплакване на всеки, който е в някаква депресия или е ядосан, никой не му обърнал внимание. На Валентин обаче не само му идвало да се гръмне, а и го направил. Засега доста успешно.

Някои намекват и за неудачи в личния му живот, чувствал се самотен и отритнат, но това не е повод за самоубийство и най-вероятно депресията го е преборила.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hSAuSICAYkU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *