Безобразие! Петокласници с двойки за годината преминават в 6 клас

0
Двойкаджиите преминават без проблем в горен клас

Поредната безумица в българското образование вече е факт. Всеки нормален българин у нас знае, че образователната ни система боксува, но вместо да се постараят управляващите да оправят нещата, те приемат от абсурдни, по – абсурдни реформи.

Сергей Игнатов е доволен от промените

От новата учебна година децата от пети клас, които имат 2 – ка по една дисциплина ще преминават без проблем в 6 – ти клас, ако имат поне  4 – ки по другите предмети. Това гласуваха днес на 1 – во четене управляващите, като за да замажат абсурдното си решение допълниха, че двойкаджиите, които преминават в по – горен клас все пак ще трябва да допълнят знанията си по съответния предмет чрез индивидуално обучение и да се явят на изпит през текущата година. Друго любопитно решение на депутатите, което оповести лично образователният министър Сергей Игнатов е, че вече малчуганите от 1 до 3 клас няма да получават оценки.

Изглежда управляващите са сметнали, че най –  малките ученици нямат нужда да бъдат стимулирани с хубави оценки или пък обратното и сами могат да определят, как се справят с школото, въпреки че тепърва прохождат в тази институция.

Промените в образованието валят една след друга!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *