Бербатов и Елена на нож, оставя я сама на Нова година

0

Бербатов Елена голямаБербо вече преценил, че прекалените ангажименти по домочадието му са му дошли  в повече и отсвирил половинката си, заедно с рожбите си за новогодишната нощ.  Той решил да послещне 2014 с приятели, вместо с дамата на сърцето си и дечицата им. Причината е не само, че му е писнало от домашния уют, но и имало обичай играчите на „Фулъм“ да вдигат новогодишна наздравица отборно и без половинките си.

Миналата година футболистът наруши обичая заради новородената си щерка, но тази вечер смята да навакса. Точно когато стрелките се съберат на 12 часа в полунощ, той ще  вдигне чаша с приятелите и колегите си, а не с половинката си.

Елена била бясна и едва се удържала да не вдигне типичен женски  скандал. Тя само се усмихнала кисело, което не предвещава нищо добро за двойката. Още в началото на тяхната връзка им Бербатов й  беше поставил категоричното условие, че приятелите и колегите му винаги ще са на първо място, защото те са по-дългогодишното му семейство.

Жена му обаче не смята така и възнамерява да обърне нещата. Той или ще се научи в свободното си време да уважава семейството си, или да се прибира при приятелите си, заканвала се майката на децата му. Близки до двойката твърдят,  че красавицата вече е достигнала лимита на търпението си. Тя била с борбен и горд характертя  и не смятала, че трябва  да свири втора цигулка. Дали новата година няма да донесе още един хубав скандал и още един  звезден развод, времето ще покаже

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *