Бебето от Горна Оряховица – родено мъртво – с видео

3

lekarИма ново развитие по случая с починалото бебе от Горна Оряховица. Медицинска експертиза доказа, че мъничето се родило мъртво в петия месец. Лекарите обаче решили, че е живо, заради телесни конвулсии след настъпването на смъртта. Медиците се изплашили, че обявили живо дете за мъртво и започнали да кроят планове как да се отърват от бебето.

17- годишната майка Боряна не разбрала, че прави спонтанен аборт. Младата жена отишла на другия ден в болницата, bolnicaзащото решила, че раждането е започнало. На практика, случаят е бил неспасяем. Плодът бил силно увреден и се удавил в околоплодните води. След като лекарят го извадил, имало опит за реанимирането му, показва експертизата.

бебетаМедиците обаче изтълкували погрешно следсмъртните конвулсии на бебето. Затова решили, че мъртвороденото възкръсва. За да скрият грешката си, лекарите захвърлили телцето в празна, неотопляема стая. Студът обаче удължил спазмите – близо 20 часа. През това време, замесените доктори трескаво обсъждали как да се отърват от него. СРС- тата от

Нито шефът на болницата, нито замесените лекари ще загубят работата си
Нито шефът на болницата, нито замесените лекари ще загубят работата си

разговорите издават абсолютна нехуманност и бездушие – чудели се къде да го захвърлят, за да им се махне от главите.

Най- странното е,че понякое време, един от лекарите прислушал бебето. Явно обаче хванал собствения си пулс, защото после съобщил на заговорниците, че още диша. Пълна липса на професионализъм и липса на елементарни умения, така описват действията на оряховските лекари техни колеги.

Междувременно, може да се окаже, че бебето било заченато от друг мъж. Ако последната експертиза потвърди, че плодът наистина бил на пет месеца, любимият на Боряна няма как да е заченала от него. От юни месец момчето е в затвора.

Скандалните лекари обвиниха колегите си от Велико Търново в черен пиар. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *