Бебе за разфасоване – 100 хил. евро

0

trafikТрафиканти продават в чужбина бебета за органи за 100 000 евро. Новородените обикновено са от многодетни ромски семейства. Родителите сами търсят търговците на бебешка плът и уговарят цената за рожбата си, която достига до 3000 лева. Майките раждат в чужбина, но така и не научават какво се случва после с децата им.

Търговията с новородени е най- развита в Бургаско, разкриват злощастни жени, които доброволно са продали бебетата си. На трафикантите не им се налага да търсят жертвите си, защото те сами идват при тях и им предлагат децата си. Обикновено бащите са по- инициативни, а често дори карат насила жените си да приемат сделката. 3000 лева им се вижда цяло състояние, разясняват запознати. Дори, след като майката се върне след раждането, вдигат банкети с парите от продажбата. За тях това си е да удариш кьоравото,

3000 лева е цената на човешкия живот
3000 лева е цената на човешкия живот

тъй като в семейство с десет деца, едно повече или по- малко, не е от значение.

На фона на печалбата на трафикантите обаче, 1500 евро е нищо, коментират криминалисти. Момченцата се продават за 20 000 евро, а цената на момичетата достига 15 000 евро.

Когато жената влезе в осмия месец, трафикантите ги водят в чужбина, най-
вече Гърция за по- евтино. Обикновено успокояват майките, че бебето им ще отиде в богато семейство, което ще му осигури охолен живот и сигурно бъдеще. И много често наистина е така.

Това, което крият обаче от бременната е, че детето й може да бъде разфасовано за органи, от което трафикантът ще спечели 100 хил.евро. Зверското престъпление е много лесно за потулване и почти няма никакъв шанс да бъде разкрито, тъй като трупчето се унищожава и всички следи изчезват.

Един от редките случаи на разбита група за трафик на бебета. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *