Бате Ненчо шашна лекари в ИСУЛ по расо, гащи и гипс на крака

0

бате НенчоБате Ненчо взриви ИСУЛ, като се появи в болницата по гащи, с расо и с гипсиран крак. Актьорът от „Столичани в повече“ много я окъсал, след като трябвало да изиграе ролята на пиян поп.

Според сценария той трябвало да се покае пред лекаря, че кракът му се подул от гипса, защото предната вечер бил във фолклуб, танцил, а знойни певачки си слагали автографите върху гипса, оставяйки на показ дълбоките си деколтета. За по-убедително отчето било с расо, преди това участвало в бой за мацки и по физиономията му имало красиви синини. Всичко вървяло добре, сцената била заснета, но когато се наложило да махнат камуфлажния гипс, се оказало, че гримьорите и сценичните работници са се престарали. операция окоТе изляли върху крака му шест слоя гипс от фибростъкло, един доста скъп материал, който можеше да спаси поне четирима накуцващи. При опита да махнат реквизита от крака му, работата се оплескала. Фибростъклото така здраво слепнало, че не можело да се махне и с оксижен.

Продуцентите се стреснали, режисьорите също и се наложило да мъкнат маскирания си герой на истински лекар. Те се появили в ИСУЛ. Колоритната група влачела бате Ненчо, който си бил със сценичния реквизит – расото, гащите, синините и проклетия фатално привързан крак. Лекарите се хванали за главата като видели толкова „майсторска“ превръзка. Те вкарали актьора в истинска операционна и се заели да свалят чудото от крака му със страховити инструменти. Актьорът се изплашил не на шега и непрекъснато питал дали няма да му отрежат някой мускул или направо целия крак. За сметка на това наоколо се накачулили зрители. Всички, които чули за веселата случка и нямали работа в момента, се накачулили да гледат сеир. При вида на толкова много бели престилки актьорът обелил очи и бил готов да припадне. На всичкото отгоре гипсът бил много стегнат и кракът му наистина се подул. След внимателна, но продължителна интервенция, фибростъклото било свалено. Актьорът бил посъветван да си почива и да слага студени компреси върху подутия крак. Той се изнесъл от операционната истински накуцвйки, кръстейки се под расото, което се веело около него. Поне гащите ми бяха чисти, споделил той на приятели после.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/o8CwYMQ12_s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *