Бате Бойко написа закон за проститутките!- с видео

0
prostitutki1
старлетки
boiko-borisov77
Бате Бойко мисли дори за "жриците"

Честито, Дами и Господа! Тихо и без излишен шум, народните представители приеха Закона за…легализиране на проституцията у нас! Така, де, нали сме европейска държава, крайно време беше и проститутките ни да станат европейки!

Протокола от заседанието на НС дори сочи, че това е един от законите, които са приети с единодушие, като всички родни депутати натиснали копченцето „ЗА” благородната кауза! Нуждата от подобен закон се коментира усилено в последните няколко години, като най-накрая го написа … лично Премиерът Борисов. Сред най-силните аргументи за създаването на европейския закон беше фактът, че забраната на проституцията у нас води единствено и само до нейното прикриване и нелегално упражняване, но не и до преустановяването й. Това естествено води до липсата на контрол от страна на закона. Също така, нелегалното упражняване на дейността води до невъзможността същата да бъде обложена с данъци. Не по-малко важен е факта, че когато е нерагламентирано, практикуването на най-древната професия се prostitutki2превръща в люлка на най-различни видове заболявания…В крайна сметка, забраната на култовата професия нарушавала свободата на избора на личността, да се занимава с каквото желае и каквото и умее да прави..най-добре. С това последното много не сме съгласни, но както и да е…Малко ошашавени от новия закон се почувствали и от Комисията за Защита на потребителите, защото все още не знаели как да реагират на сигнали от ползвателите на платените секс услуги, понеже още нямало такава Наредба. Но по случая вече действали експерти от няколко Министерства, така че сме сигурни, че скоро ще има такава… skandalno.net
Асоциация на проститутките създадоха труженичките от Околовръстното, още преди да се приеме закона, който да ги брани! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *