Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бащата на Октай опита да се самозапали, съседи го разкандърдисаха

Доган атентатаБиологичният баща на Октай Енимехмедов опита да се се самозапали в знак на протест, че държат сина му в ареста. Той не е престъпник, той е борец за свобода, заяви Хасан, който живее отделно от децата си. Още от малки ги отгледал друг човек, тъй като майката се развела с мъжа си и се омъжила за свой колега. Октай и Метин обаче подържат връзки с биологичния си отец, но живеят при майка си и този, който ги е отгледал. След опита на Октай да стреля с газов пистолет по Доган и арестуването му, Хасан се опитал да се застъпи за него, но предимно пред приятелите си. Момчето ми е невинно. ОктайНе трябва да гние в затвора. Други трябва да се там вместо него, нареждал той и обръщал чашка след чашка в близката кръчма. Преди две вечери в разгара на протестите, той решил да изрази своя протест към правителството и да каже исканията си. Осман се залял целия с бензин, излязъл на терасата и започнал да вика, че ще се запали. В ръката си държал кибрит. Съседи веднага се втурнали, едни да го успокояват, други да викат полиция и пожарна. В края на краищата успяли да го придумат да не се пали. Накарали го да съблече напоените с бензин дрехи и да си сложи други. Не беше пил много, не заваляше думите, но миришеше на алкохол, обясняват съседите. Те го описват като тих, затворен и едновременно любезен човек. Винаги поздравявал, никога не създавал проблеми. Явно самотата му тежи, а сега и тази история с детето му, как няма да изпадне в депресия, защитиха го хората.  Осман гледал преди това протестите по телевизията и решил, че е време и той да потърси справедливост за своя син. Само че бунтът му бил потушен от състрадателни комшии, а полицията само констатирала случая. Негови приятели му обяснили, че в момента за детето му е по-безопасно да е в ареста, но бащата заплашил, че скоро пак ще опита да се запали.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Бащата на Октай опита да се самозапали, съседи го разкандърдисаха

  1. Жанет Отговор

    23.02.2013 в 12:18

    То цялото семейство такова май. Синът се опита да убие Доган, ама с детски пистолет. Бащата се опитва да се пали, ама крещи от тересата Паля сеееееее и чака да го спасят.

  2. Хайдар Отговор

    23.02.2013 в 13:50

    Къде си бил до сеага защо не си възпитал децата теб кой ще те възпитава добър колега си имал че се отървал за изглеждане на семейство пийанка жената грижи иска амъна кодумун ороспу чоджу

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *