Бащата на изчезналия Съвестин иска да арестуват главния прокурор – видео

Тодор Деянов„България не е правова държава. Тя е мъртва държава и мъртъв народ, а една върхушка си прави, каквото си иска. Ако бяхме истинска държава, такива хора като Борис Велчев щяха да бъдат арестувани и хвърлени в затвора…”, това пише скандално известният гражданин Тодор Деянов, чийто син, Съвестин, изчезна преди години и до ден днешен няма ни вест, ни кост от него.

Борис ВелчевТой лично от години обвинява държава за случилото се, казвайки че синът му е изчезнал в канал за трафик на деца, закрилян от „ченгетата”. След години съдебни битки той успява да осъди държавата, но за „смешни пари”. Болката и ужасът са изписани на лицето му и той продължава да търси личното си отмъщение. Причината да насочи цялата агресия срещу главния прокурор е фактът, че от години насам обвинението отказва да образува проверки по негови сигнали. „Толкова време се опитвам да нищя случаи с изчезнали деца, знам много, но никой не иска да ме изслуша. Дори и медиите, които повечето са слуги на държавата…”, жалва се още Деянов.

 Единственото място, където той успява да намери поприще е Фейсбук. Съвестин ДеяновТам той ежеседмично повежда кампании срещу властта и мизерното ни управление, но повечето хора го смятат за луд. „Докато имам сили ще се боря. После – мислете му… Оправяйте се сами…”, казва ни Тодор и отправя взор към поредната си невъзможна битка.

Три истории за безследно изчезнали деца. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *