Бащата на Искра Фидосова: Нямам нищо общо с нея!

0
Фидос Искренов

Бащата на обаятелната и масивна депутатка от ГЕРБ Искра Фидосова – Фидос призна пред столични журналисти, че не иска по никакъв начин името му да бъде свързвано с парламентарната дейност на неговата собствена дъщеря. Той отсече, че отдавна е възрастен човек и живее свой собствен живот.

Той заяви категорично, че е обиден до жестокост на всички медии, които все изкривявали думите му и търсели сензация във всяко негово изказване. Каквото и да споделял пред някой журналист, все изкривявали казаното и по някакъв си начин го свързвали с дъщеря му Искра.

Искра Фидосова

„Не мога да отрека, че съм споделял за мои лични проблеми, като този с енергоразпределение например, дето го имах преди време заради надписани сметки. Веднага изкривиха нещата така, че Искра излезе замесена в цялата работа, което не беше вярно. Не искам по никакъв начин моето име да се свързва с имената на други хора, с които нямам нищо общо” – споделя огорченият човек.

Фидос Искренов категорично отрече последните слухове по негов адрес, според които се обърнал против собствената си дъщеря и станал един от основателите на партията на Меглена Кунева в района на Монтана. Той дори допълни, че Кунева съвсем не му е приятна и окачестви тази информация като пълна глупост и манипулация.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *