Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бащата на Дянков: За мен остана неговия срам!

Той е дете на комунизма, за мен остана само срамът му

Денчо Дянков

Денчо Дянков

Родният баща на изритания финансов министър Симеон Дянков – Денчо Дянков заяви категорично, че синът му е трябвало да бъде изгонен от правителството. Той разкри шокиращи факти от детските години на бившия вицепремиер и допълни, че за цялото време на мандата си, неговият наследник не го е потърсил нито един път.

„Симеон е дете на комунизма, израснал в седмична ясла. Защо да го търся? Той и един път не дойде да ме види. Когато работех му плащах издръжката, а сега мен ме боли от всичко това, което става. На мен остана срамът и хората ще кажат „Ей го този, дето роди Дянков, който окраде държавата” – казва с болка на сърцето Денчо Дянков.

Симеон Дянков

Симеон Дянков

Той отправи загадъчен съвет към сина си и заяви, че трябва много да внимава да не бъде изоставен и от жена си. Денчо разказа шокиращо, че майката на Симеон Дянков не го е кърмела, защото щяла да си развали бюста. След разводът им 17 годишният Симеон отказва да се среща повече с родния си баща, защото новия мъж на майка му я тормозел непрекъснато по този повод.

„Той е дете отраснало в седмична ясла. Майка му отказа да го кърми, защото щеше да си развали бюста. Така и не се запознах с втория му баща, който хвалеше непрекъснато. Знам, че бе преподавател по КПСС, а майка му – член на БКП още от студентските си години. Когато се разведохме аз плащах издръжката, а той тогава беше на 17. Видяхме се един път в ресторант заради личен празник и той ми каза, че повече не иска да се виждаме”

Бащата на Симеон Дянков е в с. Побит камък. Съседите му го определят като човек със сприхав характер, на което отговаря: „Е**л съм ѝ ма*ката! Не общувам с хора, които нямат и една книга в къщата си”

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *